Woox Smart Indoor PTZ WiFi Camera

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (198 Producten)
1-3 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 8435350741617
EAN 8435350741617
Informatie

Met deze WOOX R4040 slimme pan, tilt en zoom (PTZ) camera zorg je altijd voor een veilige omgeving binnenshuis. Met de 360 graden rotatie kan de camera elke hoek van elke kamer bewaken. Je kunt de camera op elke gewenste plek hangen of neerzetten, de camera past zijn positie en opnames automatisch aan. Dankzij de uitstekende videokwaliteit van 1080 pixels heb je op elk moment scherpe beelden.

Tweeweg audio
Luisteren en praten doe je door de WOOX Home -app te gebruiken, dit kan altijd en overal. De WOOX R94040 camera is uitgerust met uitstekende tweerichtingscommunicatie, zodat je bijvoorbeeld de koerier kunt vragen het pakket op de veranda te laten. Via Wi-Fi verbind je de camera met jouw netwerk.

Bewegings- en geluidsdetectie
De beveiligingscamera houdt de omgeving altijd in de gaten, de WOOX beschikt over bewegings- en geluidsdetectie die zowel overdag als ’s nachts werkt dankzij het nachtzicht. Live waarschuwingen komen binnen in je app en je kunt een automatische volgfunctie inschakelen zodat een object of persoon wordt gevolgd. Daarnaast kun je in de WOOX app de rotatie van de lens op afstand bedienen om het meest uitgebreide beeld te krijgen van de locatie waar de R4040 PTZ-camera is geïnstalleerd.
De gemaakte beelden kunnen eenvoudig worden opgeslagen op je telefoonopslag of je kunt een Micro SD-kaart tot 128 GB toevoegen aan de Micro SD-kaartsleuf.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!