Woox Smart Christmas LED Lighting String | R5151

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (14 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode R5151
EAN 8435606715072
Informatie

Wit ~ Warm wit, 3000-3500K

20 meter + 5 meter netsnoer, 200LED

8 functie:

lokale + app muziekfunctie

Voor gebruik binnen en buiten

Stembediening ondersteund: Amazon Alexa en Google Assistant

Creëer een heerlijk vakantiegevoel met deze 20 meter lange 300 lumen LED Lighting String met 8 vooraf ingestelde verlichtingsmodi en helderheidsinstellingen. Van warm wit helder tot warm wit zacht romantisch, aangestuurd door de gratis WOOX app of spraakbediening van Google Assistant en Amazon Alexa.

Binnen + Buiten

De R5151 is goed ontworpen en geproduceerd om zowel binnen als buiten te werken. Gebruik het led-lichtsnoer in een kerstboom of bevestig het op de hoeken van je huis om dat seizoensgevoel te creëren waar iedereen naar verlangt.

De R5151 wordt geleverd met 8 vooraf ingestelde programma's,

Combinatie

Golven

sequentieel

Langzame gloed

Flash achtervolgen

Langzame vervaging

Twinkelende flits

Continu aan

Helderheidsinstelling

In de instellingen van elk van de 8 vooraf ingestelde programma's kun je de helderheid van het programma regelen. Met de helderheidsregeling kun je bepalen of de R5151 heel helder wit of juist heel zacht warm wit is, door deze instelling creëer je de ideale verlichting voor je kerstboom of woondecoratie.

Muziek functie

U kunt de R5151 laten flitsen op de beweging van uw lokale omgevingsmuziek.

Geen hub vereist

De Smart Christmas LED Lighting String werkt met elke wifi-router zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is.


Stel een schema in

Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke timingfunctie om uw Smart Christmas LED Lighting String te laten starten of stoppen op vooraf ingestelde tijden, meerdere keren in één schema is mogelijk, dagelijkse of wekelijkse schema's kunnen worden toegevoegd. Deze functie bespaart je energieverbruik en zorgt ervoor dat je kerstversiering op elk gewenst moment aan de gang is.

Spraakbesturing

De WOOX Smart Christmas LED Lighting String werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Wijs een naam toe aan de R5151 en communiceer er eenvoudig mee op naam bij het geven van een spraakopdracht. U kunt ook een groep maken voor al uw slimme apparaten en ze allemaal in één opdracht bedienen.

Pakket bestaat uit:

1. R5115 Smart Christmas LED-verlichtingskoord

2. 5 meter netsnoer + voedingsadapter

3. Meertalige gebruikershandleiding

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!