Woox Smart Wifi Outdoor Two-way Socket | R6079

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (5 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode R6079
EAN 8435606710138
Informatie

WOOX R6079 Smart Two-way Outdoor Socket is hier om u te helpen een slim elektriciteitspunt in uw tuin of andere buiteneigendommen te brengen. R6079 is uitgerust met twee 16A Type F stopcontacten die afzonderlijk of als groep kunnen worden bediend in de gratis WOOX Home-applicatie. Uitgerust in een matzwarte en robuuste afwerking, is dit product een krachtige toevoeging aan elke tuin of buitenruimte.

Installatie mogelijkheden
R6079 Smart Two-way Outdoor Socket wordt geleverd met een systeem met meerdere beugels dat u het beste van twee werelden van installatiefuncties buitenshuis biedt. U kunt de meegeleverde pen vastschroeven om R6079 in zand-, modder- of grasbodems te steken of u kunt een voet met 4 schroefgaten opschroeven zodat de R6079 op zichzelf kan staan ​​en u kunt hem aan een muur, op een steenmeel of voor bijvoorbeeld op een houten platform, het geeft u de flexibiliteit om het te installeren waar u het wilt gebruiken.

Elektriciteit doorgeven aan R6079 wordt gedaan door de AC-ingangskabel die al op het product is geleverd. We rusten de R6079 uit met een 140 cm lange H07RN-F 3G1,5 mm²-kabel met aan het uiteinde een Type F, Schucko-stekker die u in elke willekeurige stopcontact of verlengsnoer.

De deksels die de stopcontacten beschermen tegen vocht zijn voorzien van veren, die te allen tijde zorgen voor een strak installatiegevoel, met stekkers in de stopcontacten of zonder stekkers in de stopcontacten.

Afstandsbediening en spraakbesturing
WOOX R6079 Smart Two-way Outdoor Socket wordt geleverd met 2 AC-stopcontacten die afzonderlijk of samen kunnen worden bediend, het biedt een flexibele oplossing voor het voeden van buitenapparatuur. Het kan op afstand worden bediend met de WOOX Home-app of met eenvoudige spraakopdrachten zoals; "Hé Google, zet het tuinstopcontact uit." Onze R6079 ondersteunt spraakbesturing door Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.

Geen abonnementen, geen aparte hub
Leid de WOOX Smart Two-way Outdoor Socket via uw bestaande wifi-thuisnetwerk zonder dat u een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig heeft.


Specificaties:

Draadloos protocol: WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Nominale spanning: 230V~50Hz
Nominale stroom: 16A Max. totaal
Nominaal vermogen: 3680W Max. totaal
Waterdichtheid: IP44
Bediening: WOOX Home-app
Stekkertype: Type F, Schucko
Werktemperatuur: -10℃ ~ +40℃
Afmeting: 85.5x102x420mm
Netto gewicht: 350 gram
Kabellengte/stekker: 1,4 meter / Type F, Schucko
Wi-Fi-bereik: 30 meter open ruimte
Sluiterbeveiliging: Kinderbeveiliging: Ja
Voedings-LED: Blauw
Materialen: Koper, PP, Rubber, PVC

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!