Woox Smart Floodlight with Camera | R4076

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (1 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode R4076
EAN 8435606711777
Informatie

- Opnemen, verlichten, detecteren, alarmeren
- High-definition beeldkwaliteit
- 2x 3000 lumen LED verlichting
- 110 decibel alarmsirene ingebouwd
- werkt met Google Nest Hub en Amazon Echoshow


Beveilig de omgeving van je huis met de WOOX schijnwerpercamera. Deze wifi camera heeft een ingebouwde sirene van 110 decibel en 2 felle lampjes van 3000 lumen. Zo zullen zelfs dingen in donkere hoeken je niet ontgaan. Zodra de bewegingssensor iemand ziet, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Kijk live en kies of je wilt dat het alarm afgaat. Spreek de persoon bij u thuis aan via tweerichtingscommunicatie. Zo weet je meteen waar hij of zij voor komt. Dankzij de Full HD resolutie en nachtzicht komt alles in beeld. Deze Smart Floodlight Camera werkt met spraakbesturing door Google Home en Amazon Alexa en je kunt zelfs je camerastream rechtstreeks op je Google Nest Hub of Amazon Echoshow presenteren.

Breed toepassingsgebied
Onze R4076 Smart Floodlight Camera kan op verschillende plaatsen worden gebruikt tegen diefstal, zoals binnenshuis: woningen, kantoren, winkels, hotels en andere plaatsen. Buiten: Tuinen, binnenplaatsen, fabrieken, weilanden en andere buitenruimtes zorgen voor dag en nacht bewaking van uw eigendom en persoonlijke veiligheid.

High-definition beeldkwaliteit
De 1080P high-definition camera en 120 graden groothoeklens presenteren alles met prachtige kleuren en ultraheldere effecten. Help je aandacht te schenken aan schattige kinderen en huisdieren, met scherp contrast en uitstekende helderheid, kan je gezichtsveld breder en duidelijker maken, controleer elke hoek van het huis.

Ultra heldere schijnwerper camerafunctie
De ingebouwde ultraheldere LED-spot van de buitencamera kan gemakkelijk een groot gebied verlichten. Gebruik het licht van de Camb mobiele app om het licht handmatig in te schakelen of stel het in om automatisch aan te gaan wanneer beweging wordt gedetecteerd.

PIR-sensor met groot bereik, bewegingsdetectie
Onze R4076-camera is uitgerust met twee superheldere LED-lampen en een 180-graden PIR-infraroodsensor voor het menselijk lichaam, die het menselijk lichaam binnen een bereik van 5-10 m kan detecteren en het licht automatisch kan aanpassen. IR-bewegingsdetectie detecteert alleen menselijke activiteit. Er wordt een alarm afgegeven en vervolgens worden foto's en video's naar u verzonden via de APP of u kunt instellen dat de ingebouwde alarmsirene een 110dBA-signaal geeft dat duidelijk effect zal hebben.

Andere multifuncties
Deze camera heeft ook een infrarood nachtzichtfunctie: ingebouwde infraroodverlichting, het visuele bereik kan oplopen tot 10 meter, kan 24 uur per dag worden bewaakt. Twee audiokanalen: ingebouwde geavanceerde microfoon en luidspreker, kunnen een duidelijke tweerichtingsintercom bereiken, zodat u altijd en overal contact kunt opnemen met iedereen.

Pakket bestaat uit:
1. R4076 slimme schijnwerpercamera
2. Schroeven en 3M-tape voor bevestigd:
3. Meertalige gebruikershandleiding

 

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!