WOOX 3 pieces R9077 E27 RGB+CCT LED Bulb + R7070 Zigbee Gateway

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
1-3 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 7421031196037
EAN 7421031196037
Informatie

Productomschrijving:

Spraakbesturing, werkt met Google Assistant en Amazon Alexa

Zigbee 3.0-protocol LED-lamp, verbinding vereist met een Zigbee 3.0-gateway zoals onze R7070, werkt ook met Zigbee-hubs van andere merken!
Zigbee Mesh ondersteund!
Bedien uw lampen vanaf elke locatie met uw tablet of smartphone met behulp van de gratis woox home app
Deze LED-lamp is in de variant RGB-kleurwisselaar met CCT-kleurtemperatuurverandering 2700-6500K
Stel schema's, timers en scènes in en laat uw lichten rond uw leven werken
Uw huis verbinden met een slimmere toekomst

Beheer uw licht vanaf elke locatie
Met Zigbee verbind je de WOOX Smart Bulb met de Zigbee gateway / hub en zorg je voor een solide netwerkverbinding. De Smart Bulb is net zo eenvoudig te installeren als een standaard gloeilamp en maakt in een mum van tijd verbinding met je WOOX Zigbee-gateway via de gratis WOOX Home-app, dezelfde app die je gebruikt voor alle andere WOOX Zigbee- en WiFi-items. Met WOOX Home kunt u ook uw verlichting beheren met uw smartphone of tablet, inclusief het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scènes en het bijhouden van het verbruikte energie. Voor extra gemak kunt u uw stem gebruiken om de WOOX Smart Bulb te bedienen wanneer deze is gekoppeld met Amazon Alexa en Google Assistant.


Spraakbesturing
De WOOX Smart Bulb werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om uw apparaten te beheren via spraakbesturing. Wijs een naam toe aan elke Smart Bulb en communiceer eenvoudig met de naam wanneer u een spraakopdracht geeft. U kunt ook een groep maken voor al uw slimme apparaten en ze allemaal met één opdracht bedienen.

Zigbee gateway / hub is vereist
De WOOX R9077 Smart Bulb moet worden aangesloten op een WOOX Zigbee-gateway zoals de R7070 om deze te kunnen gebruiken.

Afstandsbediening
U kunt uw lampen op afstand bedienen, waar u ook bent. Met geofencingtechnologie kunnen uw lampen u zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer u uw huis verlaat. Het gaat erom uw leven te vereenvoudigen en u op slimme en nuttige manieren gemoedsrust te geven.

Stel lichtschema's in
Stel de lichten in om op een vooraf ingestelde tijd aan te gaan, zodat de lichten aan zijn als je thuiskomt. U kunt zelfs kamers zo instellen dat ze op verschillende tijdstippen oplichten. En natuurlijk kun je de lichten 's nachts geleidelijk laten uitgaan, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken of je lichten hebt laten branden.

 


Technische specificaties:

Afmetingen: 60 * 60 * 120 mm
10 Watt, 806LM
Stroomvoorziening: AC 220V-240V (50 / 60Hz)
Gecorreleerde kleurtemperatuur: RGB + CCT 2700 ~ 6500K
Basistype: E27
Spanning: 220-240VAC 50 / 60Hz
Protocol: Zigbee IEEE 802.15.4
Aansluitafstand: binnen 10 ~ 30 meter
Levensduur: levensduur van 30000 uur
Werktemperatuur: -20- + 40 ℃

 

 

R7070

R7070 Smart Wireless Gateway (WiFi naar Zigbee)
is er de brug of hub tussen uw WiFi-router en de nieuwe op Zigbee gebaseerde WOOX-items. De R7070 ondersteunt tot 50 WOOX Zigbee-apparaten, inclusief gloeilamp, slimme stekker, lichtschakelaar, sensoren, radiatorkranen, slimme sloten en meer in de toekomst. Je sluit de R7070 thuis aan op je 2.4GHz wifi router en hij creëert zijn eigen Zigbee omgeving waar je alle WOOX Zigbee apparaten op kunt aansluiten.

Specificaties:
Ingang: DC 5V 1A
Afmeting: 62x54x15,5 mm
Draadloze verbinding: 2,4 GHz Wi-Fi en Zigbee 3.0
Verbindingsafstand: binnen 10-30m
Frequentie: 2,4-2,483 GHz
Werktemperatuur: -10 ℃ -50 ℃
Bedrijfsvochtigheid: 0-95% RH, geen condensatie


WOOX Zigbee-apparaten?
Sinds de start in 2018 levert WOOX uitsluitend 2,4 GHz WiFi-apparaten die u als gebruiker rechtstreeks op uw WiFi-router thuis aansluit. Met de groeiende vraag naar beveiligingsapparatuur zoals sensoren of deursloten hebben we ons eigen portfolio van Zigbee-apparaten ontwikkeld die nog steeds kunnen werken, communiceren en verbinden in de WOOX Home-app samen met de reeds bestaande WiFi-apparaten, hoe gaaf is dat! Het enige verschil is dat de Zigbee-apparaten een WOOX Zigbee Gateway nodig hebben waarmee ze verbinding kunnen maken. De WOOX Zigbee devices zorgen voor het werken in een persoonlijk Zigbee netwerk dat zorgt voor snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Over Zigbee
Zigbee is een op IEEE 802.15.4 gebaseerde specificatie voor een reeks hoogwaardige communicatieprotocollen die worden gebruikt om persoonlijke netwerken te creëren met kleine digitale radio's met laag vermogen, zoals voor domotica, gegevensverzameling van medische apparatuur en andere lage bandbreedtebehoeften, ontworpen voor kleinschalige projecten die een draadloze verbinding nodig hebben. Daarom is Zigbee een draadloos ad-hocnetwerk met laag vermogen, lage gegevenssnelheid en dichtbij (d.w.z. persoonlijke ruimte).

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!