Whirlpool PACB212HP

Merk: Whirlpool
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (30 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 8003437237744
EAN 8003437237744
Informatie

Whirlpool pagina voor alle specs/informatie

De Whirlpool PACW212HP mobiele airconditioner is geruisloos dankzij de Stilte Modus, die het geluidsniveau tot wel 70% verlaagd. Dit wordt mogelijk gemaakt door het langzaam laten draaien van de verdamper en ventilator (Gebaseerd op geluidsvermindering van 5 dB(A) ten opzichte van de maximale snelheid van de verdamper en de ventilator. Meting interne laboratoria volgens EN 12102). Dankzij het nieuwe R290 gas wordt de CO²-emissie geminimaliseerd, waardoor de airconditioner weinig impact heeft op het milieu.Deze airconditioner heeft een koelvermogen van 12000 BTU, en is daarom geschikt voor ruimtes van 20 tot 30 m².Het moderne, compacte design maakt de aircondioner gemakkelijk vervoerbaar, mede dankzij de wielen.Het HEPA Filter kan tot 99,9% van de stofdeeltjes groter dan 0,3 ?m verwijderen, wat de grootte is van de meeste allergene deeltjes.

• Energieklasse: A+
• Koelvermogen van 12000 BTU
• Voor ruimtes van 20 tot 30 m²

Whirlpool airconditioner - PACW212HP
Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande airconditioner: energieklasse A. Kleur wit. Slimme wielen. Om de airconditioner gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar u hem nodig heeft. Warm/koud Aan/Uit. 6th Sense functie. De temperatuursensor evalueert de temperatuur in de kamer automatisch en zorgt voor de ideale combinatie van de regelfuncties om het beste comfort ooit te bieden.
Airco en Verwarmer in 1
Deze airconditioner is ook in de winter te gebruiken, dankzij de verwarmingsfunctie.
Nieuwe Stilte Modus
Deze airconditioner is geruisloos dankzij de Stilte Modus, die het geluidsniveau tot wel 70% verlaagd*. Dit wordt mogelijk gemaakt door het langzaam laten draaien van de verdamper en ventilator. *Gebaseerd op geluidsvermindering van 5 dB(A) ten opzichte van de maximale snelheid van de verdamper en de ventilator. Meting interne laboratoria volgens EN 12102.
Around U Functie
Dankzij een temperatuursensor in de afstandsbediening wordt de ideale temperatuur ingesteld, waar jij je comfortabel bij voelt.
12000 BTU Koelvermogen
Deze airconditioner heeft een koelvermogen van 12000 BTU, en is daarom geschikt voor ruimtes van 20 tot 30 m2.
Compact Design
Het moderne, compacte design maakt de aircondioner gemakkelijk vervoerbaar, mede dankzij de wielen.
HEPA Air Filter
Het HEPA Filter kan tot 99,9% van de stofdeeltjes groter dan 0,3 μm verwijderen, wat de grootte is van de meeste allergene deeltjes.
Remote Control
Danzkij de afstandsbediening is de airconditioner gemakkelijk in gebruik.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!