Veho ZB-1 In-Ear Sports Wireless Bluetooth Headphones

€--,-- €--,--
* Stukprijs: €--,-- /
Artikelnummer: 40232924262
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3-4 weken

De Veho ZB-1 draadloze in-ear hoofdtelefoon is klein, lichtgewicht en heeft energiezuinige Bluetooth-connectiviteit, ideaal om draadloos verbinding te maken met de Apple iPhone 7 of iPhone 7 Plus.

De hoofdtelefoon heeft 10 mm akoestische drivers om te helpen bij het leveren van briljante basniveaus en een uitgebalanceerd geluid om je muziek echt tot leven te brengen. Ideaal voor gymtrainingen, fietsen, hardlopen, skiën en elke andere sportactiviteit

De functie van de ZB-1 is voorzien van Veho's flexibele anti-wirwar kabel en wordt geleverd met een ingebouwde microfoon en afstandsbediening voor de Veho ZB-1's, waardoor het ontvangen van oproepen of het wijzigen van track- en volumeregeling heel eenvoudig is. Perfect voor het aannemen van woon-werkverkeer of gewoon handsfree bellen.

De lange batterijduur in de ZB-1 is in staat om tot 8 uur continu muziek af te spelen met slechts één enkele lading, wat betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan opladen en meer tijd aan het luisteren naar uw muziek.

De Veho ZB-1's zijn compatibel met alle Bluetooth-apparaten, waaronder de iPhone, iPod, iPad, smartphones, tablets, MP3-spelers en nog veel meer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen