Veho® VCC-100-XL MUVI™ X-Lapse

Merk: Veho
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (200 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 1094922079397
EAN 1094922079397
Informatie

Productinformation

De MUVI™ X-Lapse is het onmisbare accessoire voor elke filmmaker die iets anders wil toevoegen aan zijn filmbewerkingen.

Met de MUVI™ X-Lapse kan een filmmaker tot 360 graden ingrijpende time-lapse-beelden maken die, wanneer ze samen worden bewerkt, een verbluffend filmeffect creëren.

Het heeft zowel mannelijke als vrouwelijke standaard 1/4 -20 UNC statiefschroefdraden voor zowel het monteren van camera's op als ook voor het monteren van de MUVI™ X-Lapse op een statief, perfect voor lichtgewicht actiecamera's met een continue fotomodus zoals de MUVI™ HD of GoPro of standaard camera's met een time-lapse functie tot een gewicht van 750 gram.

Voor camera's die enigszins topzwaar zijn, heeft de MUVI™ X-Lapse integrale uitklapbare voetjes om het gewicht te ondersteunen en te verdelen.

Naast het gebruik met camcorders/camera's wordt de MUVI™ X-Lapse geleverd met een houder voor iPhone/Smartphone en in combinatie met een groot aantal smartphone-apps stelt zelfs de meest onervaren gebruiker in staat om supercoole, meeslepende time-lapse-films te maken.

Een andere optie voor de meest creatieve fotograaf is het maken van panoramische supergroothoekfoto's door de MUVI™ X-Lapse te gebruiken om langzaam een ​​panoramisch beeld te vegen terwijl de camera of smartphone intermitterende opnamen maakt.

NB – De MUVI™ X-Lapse wordt niet geleverd met een app of software, maar deze zijn direct beschikbaar in app stores en internet.

 

Specificaties:

Maximaal gewicht camera/camcorder: 750g
Statief schroefdraad: mannelijk en vrouwelijk, standaard 1/4-20 UNC
Maximale draaitijd: 60 minuten
Maximale draaigraad: 360°
Afmetingen: B 73 mm x D 48 mm
Gewicht: 99g

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!