Veho Pebble Endurance 15,000mAh Portable Water Resistant Power Bank

Merk: Veho
€--,-- €--,-- | RRP
Niet op voorraad The quantity of 'Veho Pebble Endurance 15,000mAh Portable Water Resistant Power Bank' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
3-4 weken
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 40232931437
EAN 40232931437
Informatie

De Pebble Endurance van Veho is een enorme draagbare powerbank van 15.000 mAh met dubbele USB-uitgangen.

De Endurance is een must-have accessoire voor iedereen die merkt dat hij weinig stroom heeft, op reis is of wanneer hij langere tijd niet op het lichtnet is aangesloten. Dankzij de dubbele USB-uitgangspoorten kunt u 2 apparaten tegelijkertijd opladen en heeft u een USB-C-ingangspoort.

De snelle 2.1A gedeelde output van de Pebble Endurance kan een Apple® iPhone® 7 tot zeven keer opladen en een Samsung Galaxy S8 tot vijf keer. De Endurance kan ook extra kosten toevoegen aan grotere apparaten zoals iPad, Kindles, tablets etc.

De Pebble Endurance heeft een robuuste, rubberen afwerking die is ontworpen om mee naar buiten te nemen. De Endurance heeft een handige karabijnhaak en ingebouwde LED-zaklamp om de Pebble 's nachts te gebruiken.

De Pebble Endurance heeft een IPX4-waterbestendigheid, wat betekent dat de powerbank wordt beschermd tegen opspattend water, ongeacht de richting - perfect voor het opnemen van omstandigheden zoals kamperen, wandelen en festivals.

De Pebble Endurance is ontworpen in het VK en zit boordevol lithium-ionbatterijcellen van superieure kwaliteit, zodat u de echte mAh-classificatie krijgt en voldoet aan alle veiligheidstekens en voorschriften zoals CE, RoHS en EMC.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!