TP-Link KL110

Merk: TP-Link
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (11 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6935364084721
EAN 6935364084721
Informatie

Productinformatie 

De TP-Link KL110 is een slimme wifi LED-lamp met dimbaar licht en geeft jou de mogelijkheid je verlichting in te stellen naar jouw wensen.

Beheer op afstand
Door gebruik te maken van wifi kun je de KL110 beheren zonder een hub of andere hardware. Open simpelweg de Kasa app om je smart LED lamp op afstand te beheren, op elk moment en overal. De lampen zijn compatibel met Android (4.1 en hoger), iOS (iOS 8 en hoger) en beschikken daarnaast ookAmazon Alexa, Google Assistant and Microsoft Cortana; IFTTT and Nest ondersteuning.

Stel zelf je verlichting af
De KL110 heeft een helderheid van 800 lumen met dimbaar wit licht wat kan zorgen voor een stabiele en aangepaste verlichting.

Bespaar energie met de LED lamp

De KL110 bespaart energie zonder helderheids- of kwaliteitsverlies en gaat 22,8 jaar mee.

Plan je verlichting
Stel schema's in om je smart LED lamp in/uit te schakelen op elk gewenst moment. Je kunt bijvoorbeeld de lamp elke ochtend aan laten gaan om je wakker te maken, of elke avond bij schemering je kamer automatisch te verlichten.

Stel scenes in
Sla je verlichtinsinstellingen op als verschillende scenarios om er direct van te kunnen genieten. Smart wifi lampen kunnen individueel, maar ook als groep beheerd worden. Je kunt de ideale stemming voor jouw lifestyle en voorkeuren instellen.

Beveilig je huis
Dankzij de afwezigheidsmodus kan de smart wifi lamp het laten lijken alsof er iemand thuis is door de lampen in en uit te schakelen op verschillende momenten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!