Sony PlayStation 5 Disc Edition + FIFA 23

€--,--
Op voorraad (1 Producten)
1-3 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 711719453598
EAN 711719453598
Informatie
Over de PlayStation®5: Play Has No Limits™
De PS5 ™ -console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit had verwacht. Ervaar razendsnel laden met een ultrasnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie ongelooflijke PlayStation®-games. Let op: de PlayStation 5 beschikt over 825 GB geheugen waarvan 667 GB gereserveerd voor games.
 
Bliksemsnel - Benut de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerde I/O die de regels herschrijft van wat een PlayStation®-console kan doen.
Verbluffende spellen - Bewonder ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5 ™ -functies.
Adembenemende onderdompeling - Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.
Over alle officiële PlayStation®5 accessoires
De onderstaande Sony accessoires zijn naast de DualSense Wireless Controller ook beschikbaar voor de PS5. Let op: alleen de DualSense ™ draadloze controller zit standaard bijgesloten bij de console.
 
DualSense™ draadloze controller - Ontdek een diepere, meeslepende game-ervaring* met de innovatieve nieuwe PS5 ™ -controller, met haptische feedback en dynamische triggereffecten**. De DualSense draadloze controller heeft ook een ingebouwde microfoon en een knop voor creëren, allemaal geïntegreerd in een iconisch, comfortabel ontwerp.
Sony PS5 HD-camera - Leg onmisbare momenten vast met de Sony PS5 HD-camera voor de Sony PS5 ™ -console.
Media Control - Dankzij de intuïtieve lay-out met media-opties kun je entertainment op je PlayStation®5-console gemakkelijk bedienen met de Media Remote voor de Sony PS5.
Pulse 3D Wireless Headset - Geniet van een naadloze, draadloze ervaring met een headset die is gemaakt voor 3D-audio op PS5™-consoles.
DualSense Charging Station - Laad maximaal twee DualSense™ draadloze controllers tegelijk op en dock ze snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation.
* Vergeleken met de DUALSHOCK®4 draadloze controller.
** Beschikbaar als functie wordt ondersteund door game.
 
Alles leren over de terminologie van de nieuwe generatie consoles
Vind hieronder een toelichting op alle terminologie die gebruikt wordt in de nieuwe generatie consoles.
 
Ultra-High Speed ​​SSD Maximaliseer je speelsessies met bijna onmiddellijke laadtijden voor geïnstalleerde PS5 ™ -games.
Geïntegreerde I / O Dankzij de aangepaste integratie van de systemen van de PS5 ™ -console kunnen videomakers zo snel gegevens van de SSD ophalen dat ze games kunnen ontwerpen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.
Ray Tracing Dompel jezelf onder in werelden met een nieuw niveau van realisme, aangezien lichtstralen individueel worden gesimuleerd, waardoor levensechte schaduwen en reflecties worden gecreëerd in ondersteunde PS5 ™ -games.
4K-TV-gaming Speel je favoriete PS5 ™ -games op je verbluffende 4K-tv.
Tot 120 fps met 120 Hz output Geniet van soepele en vloeiende gameplay met hoge framesnelheid tot 120 fps voor compatibele games, met ondersteuning voor 120 Hz output op 4K-schermen.
HDR-technologie Met een HDR-tv geven ondersteunde PS5 ™ -games een ongelooflijk levendig en levensecht kleurenschema weer.
8K-uitvoer PS5 ™ -consoles ondersteunen 8K-uitvoer, zodat je games kan spelen op je beeldscherm met een resolutie van 4320p.
Tempest 3D AudioTech Duik in muzikale panorama's waar het voelt alsof het geluid uit elke richting komt. Met Tempest 3D AudioTech in ondersteunde games komt je omgeving echt tot leven via je hoofdtelefoon of de luidsprekers van je tv. Dompel jezelf onder in soundscapes waar het voelt alsof het geluid uit alle richtingen komt. Via je koptelefoon of tv-luidsprekers komt je omgeving echt tot leven met Tempest 3D AudioTech in ondersteunde games.
Haptische feedback Ervaar haptische feedback via de DualSense draadloze controller in geselecteerde PS5-titels en voel de effecten en impact van je in-game acties door middel van dynamische sensorische feedback.
Adaptieve triggers Krijg grip op meeslepende adaptieve triggers, met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van in-game-activiteiten in geselecteerde PS5-games simuleren.
Bliksemsnelheid Benut de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerde I / O die de regels herschrijven van wat een PlayStation®-console kan doen.
Verbluffende games Bewonder ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5 ™ -functies.
Adembenemende onderdompeling Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.
Bijgeleverd bij de Sony PlayStation 5 Console Draadloze controller, 825GB SSD, basisstation, HDMI®-kabel, netsnoer, USB-kabel, gedrukt materiaal, ASTRO's PLAYROOM (vooraf geïnstalleerde game. Console moet mogelijk worden bijgewerkt naar de nieuwste systeemsoftwareversie. Internetverbinding vereist.)
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!