MIO MIVUE C314

Merk: Mio
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4713264283091
EAN 4713264283091
Informatie

Opmerking over Dashcams
Volgens de uitspraak van het Federale Hof van Justitie (BGH) van 15.05.2018 (dossiernummer VI ZR 233/17) kunnen dashcam-opnamen in principe worden gebruikt om ernstige verkeersovertredingen te vervolgen. Het doorgeven van de video's aan derden of de publicatie ervan op het internet is echter strikt verboden. Neem de wettelijke voorschriften in acht van het land waar u de camera wilt gebruiken.

Dashcams zijn toegestaan of onschadelijk: Bosnië-Herzegovina, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Malta, Nederland, Noorwegen (alleen privé), Polen, Rusland, Servië, Spanje, Zweden (met vergunning of handmatige bediening), Zwitserland, Verenigd Koninkrijk.
Dashcams zijn verboden/aanbevolen of met toestemming in: België, Luxemburg, Portugal, Oostenrijk

Om beschermd op de weg te blijven - in Full HD - Full-HD 1080p
- uitstekende video's
- 3-assige G-sensor
- klein en elegant
- automatische inschakeling

Leg elk detail vast - Full HD 1080p met 30 fps Met de Full HD 1080px camera en 130° groothoeklens kunt u er zeker van zijn dat geen enkel detail van de rit onopgemerkt blijft.

Uitstekende beeldkwaliteit - 2M-sensor Een hoge beeld- en videokwaliteit is belangrijk om te laten zien wat er bij een ongeluk is gebeurd. De MiVue™ C314 zorgt ervoor dat de opgenomen beelden niet kunnen worden betwist.

Geeft u back-up: traceerbare bewegingen - 3-assige G-sensor Bij een ongeval of een plotselinge verandering van de beweging registreert de geïntegreerde G-sensor van het apparaat onmiddellijk de bewegingen van uw voertuig en zorgt ervoor dat de geregistreerde gegevens niet worden overschreven.

Klein en elegant 
Er is geen reden waarom een Dashcam niet stijlvol zou zijn. De MiVue™ C314 is compact, stijlvol en robuust: hij wordt zonder afleiding van de bestuurder op de voorruit gemonteerd en kan in het handschoenenkastje van uw auto worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt.

Eenvoud voorop - Automatisch inschakelen 
Verspil geen tijd met het leren gebruiken van complexe apparatuur. Zet hem gewoon aan en je bent klaar om te gaan. Met een intuïtief menu en grote pictogrammen is het apparaat niet eenvoudiger te gebruiken.

Leveringsomvang
- MiVue™ C314
- Auto wieg
- Autolader
- Korte instructies

Specificaties

Display: 5.1 cm (2.0")
Beeldgrootte: 1920 x 1080 pixel
GPS: nee
Beeldhoek: 130 °
megapixel: 2
Afbeeldingen per seconde: 30 fps
versnellingssensor: ja
Loop-functie: ja
nachtmodus: nee
parkeerhulp: nee
Microfoon: nee
Batterijtype: Super capacitor
Motion Sensor: nee
Video specifications: MJPEG
Aansluitingen: extern
WLAN: nee
USB: ja
HDMI: nee
ondersteuning: Zuignaphouder

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!