MIO MIVUE 786 TOUCH/WIFI DRIVE RECORDER

Merk: Mio
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4713264280083
EAN 4713264280083
Informatie

Productbeschrijving
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is een dashcam uit de nieuwere reeks van Mio. Met 2.7 inch Touchscreen scherm is hij erg gebruiksvriendelijk. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij weinig licht erg goed. Ook is de MiVue 786 uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij gevaarlijke situaties. Hij is eventueel uit te breiden met de MiVue A20 rearcam.

Wifi mogelijkheiden
Deze MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met ingebouwde Wifi en kan daarom worden verbonden met een Apple of Android telefoon of tablet. Beelden kunnen hiermee draadloos worden bekeken, gedownload en gedeeld.

2.7 inch LCD Touchscreen scherm
Door het grote 2.7 inch Touchscreen beeldscherm op de MiVue 786 Wifi GPS kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Ingebouwde GPS
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager (link) de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit twee aparte opties;

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwegen de grote verschillen in de infrastructuur.

1080p 30fps opnames
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met de hoogwaardige SONY IMX323 beeldsensor waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F1.8 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

Parkeerstand
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met een Motion Detection sensor die bewegingen waarneemt. Wanneer deze functie wordt geactiveerd filmt de MiVue 786 alléén wanneer een beweging wordt waargenomen en slaat in dat geval een fragment van 30 seconden op. Deze optie is daardoor erg handig als Parkeerfunctie.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand een Continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires).

G-sensor
De Mio MiVue 786 Wifi GPS heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning
De Mio MiVue 786 Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur FullHD opnames.

140 graden kijkhoek
De Mio MiVue 786 Wifi GPS heeft een kijkhoek van 140˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen
De MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Optionele achtercamera
De Mio MiVue 786 Wifi GPS is optioneel uit te breiden met de MiVue A20 achteruitrijcamera. Zie de kortingsbundels hieronder of lijst met optionele accessoires.

Auto start- en stop
De MiVue 786 Wifi GPS begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!