Mio Cyclo Discover Pal - bundel

Merk: Mio
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4713264286207
EAN 4713264286207
Informatie

Productinformatie

Geniet van het rijden met vrienden en familie met of zonder Cyclo-apparaat
Track functie maakt het mogelijk om routes te delen, dezelfde rit met vrienden te rijden en de locaties van elkaar te weten. anderen kunnen ook deelnemen aan de groepsrit als volgers door middel van het downloaden van de MioShare™ App. *Er is ten minste één Discover Pal vereist om een WeJoin-groepsrit te starten.

Laat u inspireren door de MioShare-app telkens wanneer u zin hebt om een reis te maken
U hoeft slechts een paar handelingen te verrichten om het apparaat in te stellen en u kunt direct aan de slag. Met de MioShare™-app kunt u uw apparaat eenvoudig koppelen aan meerdere routeplannerservices, routes vinden door maand en activiteitstype te selecteren, en historische records op uw smartphone bekijken.

Wat u onderweg kunt zien en doen
Cyclo Discover Pal is een fietsnotitieboekje in uw zak. Meldingen verschijnen wanneer u een routeplek nadert. Scan de QR-code om uw opgeslagen online notities te lezen. U bent uw eigen gids!

Knooppunten netwerk Kopieer de route en u kunt meteen beginnen
Fietst u graag knooppunt routes, voer de knooppunt cijfers in van de route uit bijvoorbeeld een tijdschrift voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Alles en meer over uw e-bike weergeven met Shimano STEPS
Geef realtime e-bike-gegevens weer op uw apparaat, inclusief ondersteuningsmodus, batterij, reistijd, snelheid, afstand en meer voor een verbeterde fietservaring. U kunt zelfs het dashboard aanpassen om te besluiten wat u wilt zien.
En dankzij Shimano STEPS kan Surprise Me™ u de routes bieden gebaseerd op de batterijspanning van de e-bike, zodat u kunt genieten van al het plezier en met vertrouwen en gemoedsrust kunt fietsen!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!