MIO CYCLO 215 HC FULL EUROPE 7PPC

Merk: Mio
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5420027527949
EAN 5420027527949
Informatie

Wij presenteren de Mio Cyclo™ 215 HC: het gebruikersvriendelijke fietscomputer voor iedereen die graag wielrijden. De vooraf geïnstalleerde volledige Europese fiets- en wegenkaarten is het apparaat direct klaar voor gebruik. Dankzij de ingebouwde ANT+ sensor, inclusief hartslagmeter en trapfrequentiemeter, kunt u op elk moment uw prestaties meten.

Met de Mio Cyclo™ 215 HC kunt u moeiteloos van A naar B kunt navigeren of uw eigen favoriete routes volgen. Als u echter liever de unieke surprise me™-functie gebruikt, biedt de Mio Cyclo™ 215 HC - gebaseerd op uw invoer van tijd, afstand of bestemming - drie verrassende routes aan. Deze functie is ideaal voor iedereen die zich niet de moeite willen maken, routes te downloaden: u kiest gewoon surprise me™, stijgen op uw fiets, en aan de slag. Indien nodig levert de geïntegreerde autonavigatiemodus routebeschrijvingen in real-time (turn-by-turn-navigatie) naar het volgende startpunt van de gekozen fietsroute.

En dankzij de grote niet-verblindend 3,5-inch touchscreen, de overzichtelijke menu's en de grote display-schaltoppervlakken is de bediening kinderlijk eenvoudig.

De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat fietsen in alle weersomstandigheden, of het nu regent of zonnig is, geen probleem is. En nog een pluspunt: de lange batterijduur van 10 uur. Daarmee kunt u ook grotere afstanden afleggen, zonder zich zorgen te hoeven maken de weg kwijt te raken. Dankzij de vooraf geïnstalleerde 'Points of Interest' (POI's), zoals fiets winkels, restaurants, horeca of ziekenhuizen vindt u altijd de juiste aanloop station - of voor de volgende rast of wanneer u een nieuwe banden nodig hebt.

Gegevens zoals tijd, snelheid, afstand, hoogte en calorieverbruik worden van uw Mio Cyclo™ 215 HC nauwkeurig worden gemeten. Via de MioShare™ desktop- toepassing kunt u uw gegevens opslaan en uw huidige route beheren. De gebruiksvriendelijke toepassing maakt het downloaden van routes en het verkennen van nieuwe wegen en gebieden, de andere interessant vinden. MioShare™ is ook uw centrale plek voor het beheer van uw apparaat en het downloaden van kaart-updates, updates voor de software of de meest actuele productinformatie.

De Mio Cyclo™ 215 HC is de ideale oplossing voor iedereen die fietsen genieten en uzelf echte gebruikersvriendelijkheid voor een goede prijs. Hij wordt met een geïntegreerde ANT+ sensor geleverd, die een eenvoudige verbinding met een draadloos hartslag-, trapfrequentie- en wielsnelheids- of vermogensmeter mogelijk maakt.

Specificaties:

Bijzonderheden Spatwaterdicht
 
Kaartmateriaal Europa
Display (inch) 3.5inch
 
Bedrijfstijd (max.) 10h
 
Soortnaam Fietsnavigatie
 
 
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!