MIO CYCLO 215 FULL EUROPE 7PPC

Merk: Mio
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (100 Producten)
5-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4713264284241
EAN 4713264284241
Informatie

Met de Mio Cyclo 215 Europa vind je overal in Europa de weg. Het fietsnavigatiesysteem heeft namelijk kaartdekking voor heel Europa. De Mio Cyclo 215 is voor de recreatieve fietser die van avontuur houdt. De Surprise Me functie geeft je 3 verschillende routes, zo fiets je niet telkens op dezelfde weg. In de bijbehorende Mio App bekijk je achteraf je routes gemakkelijk terug. Ook download je via die applicatie extra routes voor op het navigatiesysteem. Maak tijdens het fietsen gebruik van waypoints en je fietst langs alle punten die jij wilt zien. Dankzij de functie van intervaltraining houd jij ook jouw intervalsessies bij met het fietsnavigatiesysteem. Je stelt het aantal sessies, intensieve en rustmomenten in en werkt zo aan je conditie.

Altijd duidelijkheid, waar je ook heen gaat
De Mio Cyclo 215 heeft een intuïtieve interface en is gebruiksvriendelijk, zodat je in enkele minuten klaar bent om er met de fiets op uit te trekken. Door de reeds geïnstalleerde wegen- en fietskaarten kun je er met de fiets op uit trekken zodra je de Mio Cyclo 215 uit het doosje hebt gehaald. Het apparaatje wordt geleverd met OpenStreetMaps, zodat je net zo snel op ontdekkingsreis kunt gaan als dat je zegt 'even mijn fiets pakken'.
 
Instructies bij elke afslag zodat je de bestemming eenvoudig kunt bereiken
Een heldere gids met een geluidssignaal dat elke instructie tijdens je fietstocht aankondigt.
 
Nog meer plezier met de Surprise Me-functie
Gebruik de volgende keer dat je op de fiets springt de 'Surprise-Me'-functie van het apparaatje voor een beetje extra avontuur en plezier. Je krijgt dan de keuze uit drie verschillende routes op basis van tijd of afstand, zodat je daarheen kunt fietsen en een nieuwe route kunt verkennen.
 
Waterdicht, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen
Het waterproof apparaat kun je bij weer en wind meenemen.
 
3,5 inch beeldscherm
Full Europa kaart*
Stapsgewijze instructies
Fietsgerichte POI’s
Desktop applicatie
Herlaadbare batterij (tot 10 uur levensduur)
Waterbestendig (IPX5)
incl. fietsmontagekit en USB kabel

*Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Ierland, Kroatië, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Romenië, Slowakije, slovenië, Servië, San Marino, Spanje, Tsjechië. Turkije, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland

Specificaties:

Touchscreen: ja
Kleurendisplay: ja
Resoulatie beeldscherm: 320 x 480
Schermgrootte: 8,9 cm
Breedte: 68 mm
Hoogte: 114 mm
Diepte: 19 mm
Gewicht: 151 g
Geheugen: 8GB
Accu: tot 10 u
IP (waterbestendig): IPX5

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!