Elro FC4610 Ultra Dunne Koolmonoxidemelder

Merk: Elro
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (9000 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 8719699343986
EAN 8719699343986
Informatie

De ELRO FC4610 is de dunste koolmonoxidemelder ter wereld. Omdat hij 2,4 cm dik is valt hij niet op aan de muur en past hij perfect in een strak, modern interieur.

Deze melder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij het ontstaan van het giftige koolmonoxidegas. Dit gas is reukloos en onzichtbaar waardoor het zonder melder niet op te sporen is. Koolmonoxide ontstaat door een onvolledige verbranding en kan voorkomen bij je schoorsteen, geiser of Cv-ketel. Deze ELRO ultra dunne koolmonoxidemelder beschikt over een batterij met een levensduur van maar liefst 10 jaar.

Overige features

Deze mooie design melder van ELRO beschikt over een hoge kwaliteit elektrochemische sensor welke constant de concentratie koolmonoxide in de lucht meet. Bij een te hoge concentratie geeft de melder een hard alarm van 85dB. Deze melder beschikt over een test knop om zijn functies te testen en een lege batterij indicator. Tevens beschikt hij over een pauze functie, waarmee je het alarm en de lege batterij waarschuwing voor een periode van 10 seconden kan stil zetten. De ELRO FC4610 voldoet aan de Europese norm EN50291 en komt met 10 jaar garantie.

De belangrijkste specificaties

De dunste koolmonoxide melder ter wereld
10 jaar beveiligd zonder batterijen vervangen
Moderne elektrochemische sensor voor snelle reactie
Testknop om handmatig functies te testen
Lege-batterij waarschuwing
Dempfunctie lege-batterij waarschuwing
10 jaar garantie
Inhoud van de verpakking
ELRO FC4610 Koolmonoxidemelder
Ingebouwde batterij met 10 jaar levensduur
Bevestigingsmateriaal
Handleiding
Afmetingen en gewicht van de Koolmonoxidemelder
Breedte/hoogte: 9,4 cm
Hoogte: 2,4 cm
Gewicht: 112 gram

Installatie

De FC4610 koolmonoxide melder wordt standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Met deze set bevestig je de melder eenvoudig met schroeven aan je wand.

Voor optimaal functioneren plaats je de melder op circa 1,5m van de vloer aan de muur. Let erop dat je tenminste 1,85m buiten bereik van een verbrandingsapparaat blijft.

Onderhoud

Voor een optimale werking van de koolmonoxidemelder is het belangrijk hem goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!