2-pack Elro FS7810 Compact Design Rookmelder

Merk: Elro
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (1300 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 8719699340350
EAN 8719699340350
Informatie
De ELRO FS7810 Compact Design Rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders beschikken over een 10 jaar lithium batterij. Hierdoor ben je dus maar liefst 10 jaar beveiligd, zonder dat je de batterij hoeft te vervangen.
 
Deze mooie design melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS7810 voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 10 jaar garantie op deze rookmelder.
 
De belangrijkste specificaties
10 jaar beveiligd zonder batterijen vervangen
Optische sensor voor snelle reactie
Testknop om functies te testen
Lege batterij indicator
10 jaar garantie
Inhoud van de verpakking
2x ELRO FS7810 Rookmelder
Bevestigingsmateriaal
Ingebouwde batterij met 10 jaar levensduur
Handleiding
Afmetingen en gewicht van de rookmelders
Diameter: 7 cm
Hoogte: 3,4 cm
Gewicht: 68 gram
Installatie
De FS7810 rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Met deze set bevestig je de melder eenvoudig met schroeven aan je plafond. Activeren doe je eenvoudig door de montageplaat aan de rookmelder te bevestigen. Na activatie gaat de batterij 10 jaar mee.
 
Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen.
 
Onderhoud
Voor een optimale werking van de rookmelder is het belangrijk hem goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!