Woox Smart Floodlight with Camera | R4076

Brand: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
In stock (1 Products)
1-2 working days
Ordered before counting..., delivered tomorrow
Article code R4076
EAN 8435606711777
Information

Beveilig de omgeving van je huis met de WOOX schijnwerpercamera. Deze wifi camera heeft een ingebouwde sirene van 110 decibel en 2 felle lampen van 3000 lumen. Zo zullen ook dingen in donkere hoeken je niet ontgaan. Zodra de bewegingssensor iemand ziet, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Kijk live en kies of je wilt dat het alarm afgaat. Spreek de persoon bij u thuis aan via tweerichtingscommunicatie. Zo weet je meteen waar hij of zij voor komt. Dankzij de Full HD resolutie en nachtzicht komt alles in beeld. Deze Smart Floodlight Camera werkt met spraakbesturing door Google Home en Amazon Alexa en je kunt zelfs je camerastream rechtstreeks op je Google Nest Hub of Amazon Echoshow presenteren.

Breed toepassingsgebied
Onze R4076 Smart Floodlight Camera kan op verschillende plaatsen worden gebruikt tegen diefstal, zoals binnenshuis: woningen, kantoren, winkels, hotels en andere plaatsen. Buiten: Tuinen, binnenplaatsen, fabrieken, weilanden en andere buitenruimtes zorgen voor dag en nacht bewaking van uw eigendom en persoonlijke veiligheid.

High-definition beeldkwaliteit
De 1080P high-definition camera en 120 graden hoek lens presenteren alles met prachtige kleuren en ultra heldere effecten. Help je aandacht te schenken aan schattige kinderen en huisdieren, met scherp contrast en uitstekende helderheid, kan je gezichtsveld breder en duidelijker maken, controleer elke hoek van het huis.

Ultra heldere schijnwerper camerafunctie
De ingebouwde ultra heldere LED-spot van de buitencamera kan gemakkelijk een groot gebied verlichten. Gebruik de schakelaar in de app om het licht handmatig in te schakelen of stel het in om automatisch aan te gaan wanneer beweging wordt gedetecteerd.

PIR-sensor met groot bereik, bewegingsdetectie
Onze R4076-camera is uitgerust met twee superheldere LED-lampen en een 180-graden PIR-infraroodsensor voor het menselijk lichaam, die het menselijk lichaam binnen een bereik van 10 meter kan detecteren en het licht automatisch kan aanpassen. IR-bewegingsdetectie detecteert alleen menselijke activiteit. Er wordt een alarm afgegeven en vervolgens worden foto's en video's naar u verzonden via de APP of u kunt instellen dat de ingebouwde alarmsirene een 110dBA-signaal geeft dat duidelijk effect zal hebben.

Andere multi functies
Deze camera heeft ook een infrarood nachtzichtfunctie: ingebouwde infraroodverlichting, het visuele bereik kan oplopen tot 10 meter, kan 24 uur per dag worden bewaakt. Twee audiokanalen: ingebouwde geavanceerde microfoon en luidspreker, kunnen een duidelijke twee-richtingsintercom betekenen, zodat u altijd en overal contact kunt opnemen met iedereen.

Pakket bestaat uit:
1. R4076 slimme schijnwerpercamera
2. Schroeven en 3M-tape voor bevestigd:
3. Meertalige gebruikershandleiding


Specificaties:
Power supply:              AC 220-240V 50Hz
Power consumption:    25W
Camera resolution:      1920x1080P

Motion detection:       with notification alerts.
Night Vision:                5-10 meters.
Nightvision:                 Automatically switches to night vision when light is dim.
Talk with:                    Two-way audio with built-in Mic & Speaker.
Storage:                       support SD card 128G Max. (not included)
Works with:                 Echo Show and Google Nest Hub.
Luminous flux:             2x 2500-3000lm
Lighting Angle:             95°
Color temperature:      5000K
Wi-Fi frequency:          IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz only.
Working temperature: -10℃-40℃
Working humidity:       ≤95%RH
Dimension:                  283x180x173mm
Net weight:                 350gram                     

Didn't find what you're looking for?
Let us help!